0
Košík je prázdný
DOMO DO9135G
Náš kód:
T23055326
PN:
DO9135G
Záruka
24 měsíců
Typ zboží
Multifunkční kontaktní stolní gril z broušené nerezové oceli
Dostupnost
Na pobočkách
Na cestě
> ks Na dotaz
Cena s DPH
1 447 Kč
Cena bez DPH
1 196 Kč
Objednat
Máte otázky?
Související produkty
- Nadace Naše dítě
Poslat info
Našli jste chybu?
Pokud jste nalezli v popisu tohoto produktu chybu, budeme moc rádi, pokud nám o ní napíšete a my vše napravíme. Děkujeme!
Parametry
Výrobce |
|
---|---|
Výrobce | DOMO |
Ostatní |
|
Barva | nerez |
Typ zboží | Nové |
Související dokumenty
Oblíbené kategorie
Popis
DOMO DO9135G
Grilujte v pohodlí domova kdykoliv budete chtít. Elektrický kontaktní gril můžete využít mnoha způsoby: v kontaktním grilu snadno zapečete panini bagety, tousty a sendviče a také výborně a rychle ogrilujete maso z obou stran a to i rovnou se zeleninou kolem. Nepřilnavý povrch grilu ocení zejména milovníci zdravé výživy, ale i všichni ostatní při čištění grilu po skočení grilování. Přebytečný tuk, který se vypeče z masa, odtéká kanálky přímo do vyjímatelný nádobky ve spodní přední části grilu.
Typ grilu: elektrický kontaktní gril
Příkon: 2000 W
Plynule nastavitelný termostat pro regulaci teploty až do 230 °C
Kontrolka zapnutí a nahřátí
Plovoucí horní víko: vždy doléhá co největší plochou na vložené suroviny
Kvalitní nepřilnavý povrch* umožňující grilování bez tuku a snadné čištění
Žebrované grilovací desky s kanálkem pro odtok přebytečného tuku
Grilovací plocha o velikosti: 29,5 x 26,5 cm
Vyjímatelná nádobka na přebytečný tuk
Mnohostranné využití: steak, sendvič, toust, ryby, burgery, zelenina, panini a další
Tepelně izolovaná rukojeť
Víko z broušeného nerezu
Zámek víka pro snadné přenášení, nebo uskladnění ve svislé poloze
Protiskluzové nožičky pro vyšší bezpečnost při používání
Včetně plastové škrabky na čištění žebrovaných desek
Délka kabelu: 85 cm
Rozměry balení (š x h x v): 38 x 16 x 42 cm
Hmotnost balení: 4,1 kg
* Nepřilnavý povrch grilu je vyroben z materiálů na vodní bázi bez obsahu PFOA. Vyniká vysokou tepelnou odolností a tvrdostí povrchu.
Tip
Zapečené panini se slaninou:
Pečivo rozřízněte. Namažte máslem, bylinkovým pestem, vložte oblíbený sýr a poctivou šunku, kterou překryjete opět dalším plátkem sýra. Můžete přidat ještě plátky čerstvých rajčat. Pravé panini vždy musí mít nejvlhčí složku uprostřed, tak aby zhora bylo křupavé a uvnitř vláčné.
Rozpalte gril na 210°C a vlože připravené panini. Horní víko se automaticky přizpůsobí a dolehne na pečivo co největší plochou. Panini nechte upéct do křupava.
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.